Suna scoala de soferi

Descriere Cursuri categoria B

Cursuri Auto

Test-drive gratuit.
Antrenament gratuit inainte de examen.

Program: 07:00-22:00
30 ore didactice* de practica

*Ora didactica are 50 de minute.
Atentie: intarzierile la curs nu se reporteaza.

Flota auto: Seat Leon, Peugeot 206.

Varsta inscriere: 18 ani.

PACHET STANDARD
30 ore didactice de practica

Vei exersa conducerea in trafic pe timp de zi si pe timp de noapte, in zone cu flux de trafic divers, cat si in zonele de examen.
Vei stapani toate manevrele necesare pentru a conduce in siguranta.

PACHET PLUS
30 ore didactice de practica

Vei exersa conducerea in trafic pe timp de zi si pe timp de noapte, in zone cu flux de trafic divers, in zonele de examen.
Vei face ore de perfectionare in poligon si vei conduce in afara orasului ziua si noaptea (pentru a te acomoda cu viteze mai mari).

Vei exersa conducerea in trafic pe timp de zi si pe timp de noapte, in zone cu flux de trafic divers, in zonele de examen.
Vei face ore de perfectionare in poligon si vei conduce in afara orasului ziua si noaptea (pentru a te acomoda cu viteze mai mari).
In plus, vei face ore de conducere defensiva si ore de off-road, pentru a stapani cat mai bine vehicolul condus.

Primul pas va fi cunoasterea comenzilor masinii, verificarile de baza si normele de siguranta. Apoi vei exersa porniri si opriri, schimbari de viteze si de directie. Te vei acomoda cu schimbarile de situatii si vei reusi sa conduci masina regulamentar si in siguranta.

Manevrele ca intoarcerea, parcarea laterala si gararea sau plecarea din rampa ti se vor parea simple si le vei executa perfect atat la examenul auto, cat si cand vei conduce zi de zi.

Noi, instructorii tai, iti vom fi alaturi pas cu pas. Iti vom arata cum sa conduci masina cu placere si in siguranta, te vom ajuta sa iti alegi masina potrivita si perfectionarea va continua si dupa ce vei promova examenul auto.

Vei da teste de legislatie in cadrul scolii si vei sti exact ce trebuie sa aprofundezi.

Vom face si simulari de examen practic. Simularile vor fi riguroase si vor crea conditiile celor mai dificile examene, pentru a te acomoda cu situatii complicate de trafic, dar si pentru a te acomoda cu stresul unui examen. La final, examenul practic ti se va parea o formalitate, iar manevrele de executat vor fi extrem de simple pentru tine.

Examenul teoretic pentru categoria B presupune rezolvarea corecta a minim 22 intrebari din 26.

Examenul practic pentru categoria B presupune verificarea in trafic. Examinatorul va fi in masina in dreapta ta si iti va da comenzile.

Examenul practic trebuie sustinut pe un vehicul din categoria B care poate atinge o viteza de minim 100km/h.

Legislativ

Categoria B inseamna:

  • 1. autovehiculul a carui masa totala maxima autorizata nu depaseste 3.500 kg si al carui numar de locuri pe scaune, in afara conducatorului, nu este mai mare de 8;
  • 2. ansamblul format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste 750 kg;
  • 3. ansamblul de vehicule a caror masa totala maxima autorizata nu depaseste 4.250 kg, dar are mai mult de 3500kg, format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca a carei masa totala maxima autorizata depaseste 750 kg, numai daca fac dovada ca au absolvit un curs de formare in cadrul unei unitati autorizate de pregatire a conducatorilor de vehicule.
  • 4. Triciclurile cu motor avand o putere de peste 15 kW pot fi conduse si de catre detinatorii permiselor de conducere categoria B, cu conditia ca acestia sa aiba varsta de 21 de ani impliniti.

Scoala Auto Moto Incepatori iti asigura

  • Autovehicule performante
  • Instructaj specializat
  • Program flexibil

Cadou la inscriere

Ghidul Soferului Incepator

Esti gata de Pornire?

Inscrie-te la scoala de soferi AMI si descopera puterea de a fi liber.