Suna scoala de soferi

SCOALA DE SOFERI AUTO MOTO Incepatori

Scoala Auto Moto Incepatori AMI a fost infiintata in anul 2014 de catre instructorii Diana Porumb, Cristi Anghel si Robert Necsulescu din dorinta de a preda mai complex, mai riguros, mai bine.

Scoala de soferi AMI

Cei trei instructori si-au inceput carierele la alte scoli de soferi si au pus din prima zi suflet si pasiune in activitatea de instructaj auto si moto.

Din pasiune si din dorinta de perfectionare continua, s-a nascut un concept de predare prietenos, dar si perfectionist si si-au unit fortele in scoala de soferi Auto Moto Incepatori AMI, care este in continua dezvoltare.

Scoala de soferi AMI

Diana Ștefan (Porumb)

Iubitoare de doua roti si pasionata de enduro, Diana s-a format mai intai ca profesor de limbi straine. A imbinat apoi pasiunea pentru motociclete si masini cu placerea de a preda, devenind instructor moto, auto si pentru categoriile C, CE, D, cu peste 1500 de absolventi in ultimii patru ani.
Diana este si fondatoarea Asociatiei Moto Incepatori, unde iti vei continua gratuit perfectionarea tehnicilor de conducere.

Cristi (Ștrumf) Anghel

Impatimit al motocicletelor, pasionat auto si entuziast al plimbarilor lungi, Cristi este de formatie inginer. El iti va explica logic tehnicile de conducere pe drumurile publice, pe off-road sau circuit, dar si la cursuri de cunoastere a vehiculului.
Cu un procentaj de absolvire de peste 90%, Cristi iti va fi deschizator de drum si iti va insufla pasiunea pentru condus.

Robert Necșulescu

Pasionat de stunt si off-road atat moto cat si auto, Robert este instructor auto si moto, cu peste 2000 de cursanti in ultimii patru ani. Absolvent de Drept, Robert va gasi intotdeauna solutia optima pentru a te face sa intelegi si iti va detalia cu placere normele legislative, chiar si la antrenamentele speciale de off-road sau circuit.

Alex Ciacâru

Cel mai nou membru al echipei AMI, Alex este motociclist de 10 ani si pasionat de excursii moto si provocari off-road. Este inginer, iar aceasta parte a sa il ajuta sa desluseasca tainele functionarii motocicletelor. Iar ca instructor auto si moto, stie cat este de importanta este comunicarea cu elevii sai si cat de mult impact pot avea lectiile predate de el.
Alex va fi alaturi de tine in calatoria de descoperire a pasiunii condusului.

Instructorii tai cunosc pasiunea si utilitatea de a conduce masina si motocileta, iar experienta vasta de predare ii ajuta sa isi adapteze stilul de explicare stilului tau de invatare.

In plus, din experienta de viata, instructorii tai stiu ce inseamna urmarirea pasiunilor, indeplinirea viselor si distractia, dar si ce presupune un program incarcat si importanta vietii de familie.

Scoala de soferi AMI

Instructorii au propus structurarea orelor de conducere intr-un pachet unic pentru toti cursantii scolii de soferi - cursuri de conducere in poligon, pe strada dar si enduro pentru a da sanse egale la invatare si aprofundare.

Astfel, elevii scolii de soferi Auto Moto Incepatori AMI nu invata doar pentru a-si dobandi permisul de conducere auto sau moto. Invata cum sa conduca in siguranta si cu respect fata de ceilalti participanti la trafic zi de zi. Invata cum sa se bucure de drumurile parcurse si cum sa descopere pasiunea si placerea de a conduce atat masina cat si motocicleta.

Te asteptam cu drag la o prima sedinta de test - gratuita, sedinta de conducere in care vei afla daca iti place sa conduci masina sau motocicleta, cum te descurci, dar vei avea si ocazia sa descoperi oamenii de la care vei invata.

Programotor online cursuri moto

  1. Programator online disponibil in varianta desktop si mobil
  2. Programare cursuri pe o perioada de 14 zile
  3. Legislatia explicata - curs pe care il poti descarca PDF
  4. Informatii utile alese de instructori pentru tine
  5. Mediu de invatare chestionare DRPCIV cu raspunsuri si explicatii
  6. + Intrebari formulate special de instructorii tai
  7. Simulare de examen teoretic DRPCIV

Detalii inscriere scoala de soferi

Detalii scoala auto

Detalii scoala moto

Esti gata de Pornire?

Inscrie-te la scoala de soferi AMI si descopera puterea de a fi liber.