Suna scoala de soferi

SCOALA ami - cursuri enduro
Cu campionul motocross Alex Ionescu

Scoala de soferi Enduro Bucuresti

CURSURI ENDURO - 0761355809

*PRET = 180 Lei / sedinta de 2 ore

*Ora didactica are 50 de minute.
Atentie: intarzierile la curs nu se reporteaza.

Poti veni cu motocicleta personala sau te putem ajuta sa inchiriezi o mototcicleta speciala de off-road.

ESENTIAL: Sa porti proprii bocanci si pantaloni lungi la toate sedintele. Daca nu le ai, sedinta se va reprograma.

Alex Ionescu - 0761355809

Scoala de soferi Enduro Bucuresti

Alex Ionescu este un impatimit al motociclismului din copilarie si practicant al sportului Motocross de la varsta de 6 ani.
Concureaza din 1998 si a avut rezultate excelente in competitii pe plan national si international. A castigat multiple locuri pe podium, printre care si titlurile de Campion National si Campion Balcanic la Motocross.

Alex a ales sa isi impartaseasca vasta experienta acumulata in cei 20 de ani de motociclism si cu incepatorii. Pentru el, motociclismul este o pasiune perpetua, iar cursurile de enduro cu el te vor face sa intelegi tainele motociletelor. Alex iti va arata cum sa te pozitionezi corect pe motocicleta pentru a o controla cat mai precis. Vei invata sa manevrezi mai bine motocicleta si iti vei cunoaste mai bine propriile limite.

Antrenamentele de enduro se stabilesc impreuna cu Alex la 0761355809 si au loc in Tabara de Enduro, Buzau - un circuit special amenajat.

Vei exersa abordari de gropi si denivelari, plecarea din rampa si coborarea pantelor, evitari de obstacole si multe altele. De asemenea, vei invata sa pornesti la pedala o motocicleta.

Dupa distractie si antrenamente la cursurile de Enduro cu Alex Ionescu, gropile din asfalt, petele de nisip sau liniile de tramvai nu te vor mai speria si vor fi foarte usor de abordat.

Detalii înscriere Scoala AMI

Detalii scoala auto

Cuvinte relevante: enduro, motocross, ore enduro, cursuri enduro, scoala moto, scoala moto bucuresti, scoala moto bucuresti ami, scoala soferi bucuresti, reducere scoala de soferi, reducere scoala moto, scoala moto ami, campion motocross, alex ionescu.

Esti gata de Pornire?

Inscrie-te la scoala de soferi si descopera puterea de a fi liber.